четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Ексклузивно интервю с Деми Ловато 2012


Как "Дисни звездата" се превърна в една силна жена, как й помогна тримесечният престой в рехабилитационният център и превъзмогна ли депресията си любимата на много тийнейджъри актриса - Деми Ловато. 



В новото си интервю - Demi Lovato: Unbroken, звездата споделя за живота си като малка и как мечтаела да се превърне в преуспял млад човек. Когато за първи път се появила в ТВ шоуто "Барни и приятели" била само на седем годишна възраст, но изживяването било като "сбъдната мечта". Известността й започва да нараства когато тя навършва 15, началото било трудно за нея поради прекалено голямото внимание, с което я обсипват:
 "Трябва да внимаваш как се обличаш, как изглеждаш, а на тези години обръщах много внимание и на килограмите си и на това как ще изляза на всяка снимка"
Коментарът по неин адрес, който я обижда най-много е , че тя не била достатъчно известна за да снима редом с братята Джонас. 
Когато феновете й разбират за депресията, която дълго време пази в тайна, певицата смята, че това е краят на нейната кариера, но се оказва, че новината за рехабилитацията й отминава  толкова бързо, както всеки друг слух.





Ексклузивно видео от новата фотосесия на Деми Ловато


Няма коментари:

Публикуване на коментар